Autor Natació
16 Abril 2014 a 14:30

Irene García de Dios convocada amb la selecció espanyola júnior de natació

Nedarà en el Campionat d’Europa Júnior

Imatge cedida pel CN Terrassa

Imatge cedida pel CN Terrassa

La Federació Espanyola de Natació ha convocat la nedadora del Club Natació Terrassa Irene García de Dios per participar en una concentració amb la selecció espanyola júnior que se celebrarà al CAR de Sant Cugat entre el 17 i el 26 d’abril. L’egarenca va assolir la mínima en 200 m papallona per al Campionat d’Europa Júnior que tindrà lloc a Dordrecht, en el Campionat d’Espanya celebrat el cap de setmana passat.

La llista elaborada per la RFEN està formada per dotze nedadores i onze nedadors. En l’apartat femení, i al marge de García de Dios, les escollides han estat Laura Rodríguez i Maria Alcaide (CN Sabadell); Rosa María Maeso, Natalia Peña i Carmen Rico (Real Canoe NC), Ana Menéndez (RGC Covadonga), Sandra Pallarés (CN CST Castellón), Paula Ruiz (RC Mediterráneo), Elisa Sánchez (CN Churriana), Carmen San Nicolás (CN San Javier) i África Zamorano (CN Sant Andreu).

En el quadre mascuí han estat convocats Joan Casanovas i Marc Vivas (CN Sabadell), Guillem Pujol (CN Mataró), Francisco M. Bleda i Joan Lluís Pons (CN Palma de Mallorca), Gonzalo Carazo (CD Gredos S. Diego), Juan Salvador Durán (CN Churriana), Juan Pablo Marín (CN Alcalá), Alejandro Migueles (Navial), Javier Romero i Guillermo Sánchez (Real Canoe NC).

Switch to mobile version