Autor Futbol
6 Abril 2014 a 14:35

Isaac Maldonado dóna tres punts claus al Terrassa FC

Els egarencs s’apropen al play-off

terrassa fc

Foto: Daniel Arús

CD Masnou 0 – Terrassa FC 1

CD Masnou: Pociello, Héctor, Rueda, R.Martínez, José García, Jonathan Ferreira, Peque, D.Fernández, Alabau, Ñito i Éric Blasco

Terrassa FC: Ortega, Dot, Sergi Pèrez, Javi González, Segarra, Juli, Gallar, Héctor, Marc Vilajosana, Jaime i Montoro

Marcador: 0-1 min.60 Isaac Maldonado

 

Crònica

El Terrassa FC ha sumat tres punts claus davant el Masnou i retalla distàncies respecte a les posicions de play-off. Un gol d’Isaac Maldonado ha desencallat un partit que no tenia un dominador clar. A més les baixes de Batanero per lesió i Pedro Garcia per sanció obligava a Miki Carrilo a introduir canvis en l’alineació inicial. Héctor i Marc Vilajosana han estat els jugadors escollits com a millors recanvis per buscar la victòria. A més, els egarencs no han estat sols, ja que una cinquantena d’aficionats terrassencs han ajudat a l’equip a aconseguir la victòria.

Amb el xiulet inicial els dos conjunts han començat a buscar la iniciativa, i han estat els homes de Miki Carrillo qui han donat el primer avís, quan Gallar ha intentat una vaselina que ha sortit per sobre del travesser, abans que s’arribés als cinc minuts de joc. Però la intensitat dels dos equips i el seu bon posicionament evitava que es generés perill en les porteries. Amb el pas dels minuts, la iniciativa dels egarencs ha estat a punt de convertir-se amb el primer gol del matx, però Marc Vilajosana no ha sabut transformar una centrada de Montoro, passat el primer quart d’hora del partit.

El Masnou també ho intentava amb un xut de Ñito que ha sortit desviat. L’empat semblava interessar als locals que no arriscaven per buscar el gol. Per contra, el Terrassa hauria d’esperar als últims minuts de la primera part per generar més perill en la porteria de Pociello. Primer seria un xut de Gallar després d’una bona jugada amb Jaime, però el porter local ha aturat sense problemes. Els papers s’intercanviarien en el segon intent, ja que era Jaime qui no ha sabut definir davant Pociello una jugada de Gallar. Amb l’empatat a zero s’ha arribat a temps de descans.

A la represa, el Masnou ha sortit amb molta intensitat i ha gaudit de dues bones ocasions per estrenar el marcador. Quan només es portaven dos minuts del segon acte, la defensa egarenca ha tret sota pals una pilota xutada per Alabau que es col·lava dins la portaria d’Ortega. Tot seguit, seria Héctor qui tindria la millor oportunitat pels locals en el marcador, però l’esfèric s’ha estavellat en el travesser. El matx semblava no tenir un dominador clar i els egarencs ho han aprofitat per estrenar el marcador i encarrilar el partit en el minut 60, amb un gol d’Isaac Maldonado, que feia poc que havia entrat a jugar, que ha empès una passada de la mort del lateral Oriol Dot. El gol ha fet mal al Masnou i el Terrassa ho ha aprofitat per buscar el segon, però Carles Montoro no ha sabut marcar quan estava sol davant Pociello, després d’un contraatac dels vermells. Els de Miki Carrillo han sabut mantenir bé l’avantatge mínima, tot i que els masnovins no han baixat els braços i mitjançant una jugada de Geri ha buscat l’empat, però Ortega no ha tingut problemes per aturar. El porter egarenc seria protagonista en l’ultim minut de joc amb una gran intervenció a xut d’Éric Blasco.

Amb aquesta victòria el Terrassa FC està cinquè amb 56 punts. El proper partit dels terrassencs serà a l’Estadi Olímpic, davant el Cornellà UD, el diumenge 13, a les 17h.

Switch to mobile version