Autor Esports
2 Abril 2014 a 15:00

Jornada de dansa esportiva i gimnàstica rítmica a Valldoreix

La competició es va celebrar el passat diumenge

gimnàstica artísitica

Imatge cedida per Consell Esportiu del Vallès Occidental

El passat diumenge 30 de març, es va dur a terme en el Pavelló Municipal de Valldoreix la primera jornada de Dansa Esportiva per grups de primària d’aquest curs 2013-2014. Així mateix, van participar un total de 33 grups de categories benjamí i aleví dels municipis de Rubí, Sant Cugat, Terrassa i Viladecavalls. D’aquesta manera un total de 479 nens i nenes van poder ballar al ritme de diferents músiques i ensenyar les coreografies que van preparar per l’ocasió al nombrós públic que omplia el pavelló.

A més, la mateixa instal·lació va donar cabuda el diumenge la Final Comarcal de gimnàstica rítmica. Un total de 20 gimnastes de categoria  prebenjami, benjamí i aleví van competir en aquesta modalitat esportiva. Igualment un total de 23 conjunts (de 5-6 gimnastes cadascun) van competir en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet. Al llarg de la tarda també es van poder veure un total de 9 exhibicions d’aquesta modalitat esportiva.

Switch to mobile version