Autor Societat
28 Abril 2014 a 18:00

Jornada sobre la contaminació acústica al Vapor Universitari

En motiu del Dia Internacional de Sensibilització vers el Soroll

menys soroll, més acústica

Imatge del web de la Diputació de Catalunya

En motiu del Dia Internacional de Sensibilització vers el Soroll l’Ajuntament de Terrassa, juntament amb la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Universitat Politècnica de Catalunya i el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Graduats en Telecomunicacions de Catalunya, organitza una jornada el dia 30 d’abril per reflexionar sobre la gestió de la contaminació acústica, sota el nom Menys soroll, més acústica.

La jornada es farà de 9:30h a 14h al Vapor Universitari. L’obertura anirà a càrrec de la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Eva Herrero, i la directora general de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya, Assumpta Ferran.

Les ponències s’organitzaran per taules. La Taula 1, de 10h a 10:45h, tractarà sobre les tasques de la Policia Municipal vers el soroll. La Taula 2, de 10:45h a 11:30h, se centrarà en el control del soroll de les activitats recreatives amb mitjans telemàtics. A les 12h s’iniciarà la Taula 3 per parlar dels plans de reducció de soroll en temps de crisi. La Taula 4 començarà a les 13h per parlar sobre sensibilització vers el soroll.

Els onze ponents són professionals de la UPC, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, els ajuntaments de Terrassa, Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Cornellà i Sant Just Desvern, l’escola Rosella de Viladecavalls i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Es pot consultar el programa complet aquí: PROGRAMA MENYS SOROLL, MÉS ACÚSTICA

Switch to mobile version