Autor Cultura
2 Abril 2014 a 09:00

“Katastrophe” arriba a Terrassa

Un proposta tenetenera

Cartell de l'espectacle "Katastrophe"

Cartell de l’espectacle “Katastrophe” // Imatge del web del CAET

Aquest diumenge 6 d’abril, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, porta a la ciutat la peça “Katastrophe”, un espectacle de l’Agrupación Señor Serrano.

Després de coproduir amb el CAET i estrenar a Terrassa els seus dos darrers espectacles, “Memo” (2010), i “Brickman Brando Bubble Boom” (2012), l’Agrupación Señor Serrano atura la seva gira mundial per presentar al Teatre Alegria una de les seves peces més emblemàtiques, “Katastrophe”.

Es tracta d’un espectacle on els protagonistes són centenars d’ossets de goma que pateixen les catástrofes simulades per quatre performers, amb l’objectiu d’expicar una “faula idiota sobre la civilització humana”.

El llenguatge emprat a “Katastrophe” es nodreix del llenguatge escènic que defineix l’Agrupación Señor Serrano: dansa, teatre físic, audiovisuals en escena, tecnología interactiva, performance. En definitiva, tècniques que submergeixen l’espectador en un caòtic món de disseny pop on es barregen vídeos en directe, i experiències químiques.

Una proposta en la línia de la programació del festival Terrassa Noves Tendències, que enguany se celebrarà del 25 al 28 de setembre.

FITXA TÈCNICA. “Katastrophe”. Companyia: Agrupación Señor Serrano. Data: Diumenge 6 d’abril. Hora: 18h. Espai: Teatre Alegria.

Switch to mobile version