Autor Societat
1 Abril 2014 a 17:00

La ciutat acollirà una vintena d’activitats per la Primavera Solidària 2014

Acabarà el 29 de juny

Cartell de la Primavera Solidària 2014

Cartell de la Primavera Solidària 2014 // Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

Un total de 22 activitats seran les que formaran part del programa de la Primavera Solidària 2014 amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la situació de falta de productes de necessitats bàsiques i la vulneració de drets que pateixen els habitants d’altres regions del planeta. L’organització de les activitats anirà a càrrec de l’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Solidaritat i Cooperació Internacional, i entitats solidàries de la ciutat.

Entre les propostes es podrà gaudir de projeccions de documentals, exposicions, activitats infantils, concerts i un concurs de mones de Pasqua amb productes de Comerç Just. L’última activitat es farà el 29 de juny.

Les entitats que faran les diferents activitats són: Terrassa Ajuda Nens d’Ucraïna, Oberts al món, Solidaritat tens nom de dona, Amics de Fundase, Una oportunidad como los demás, Provalores, Església Evangèlica Unida, Somriure Humil, Fundació Vicenç Ferrer, Associació Kambacat, Alternativa 3, Coordinadora Ajuda Unida, Ayuda directa i el Centre Excursionista de Terrassa.

Es pot consultar el programa complet al web www.terrassa.cat/solidaritat.

Switch to mobile version