Autor Societat
30 Abril 2014 a 17:14

La Junta de Portaveus condemna la crema de la bandera espanyola de l’Ajuntament

Ha passat aquest migdia

Ajuntament de Terrassa // Foto: Aina Marcobal

Ajuntament de Terrassa // Foto: Aina Marcobal

La Junta de Portaveus dels Grups municipals PSC, ICV-EUiA, CiU i PP han emès el següent comunicat la condemna per la crema de la bandera espanyola de l’Ajuntament de Terrassa:

Davant de la gravetat de l’incident ocorregut aquest dimecres al migdia a l’Ajuntament de Terrassa, en què un individu ha accedit a l’edifici consistorial de forma enganyosa i ha cremat la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament, els portaveus dels Grups Municipals manifestem que:

Condemnem rotundament de forma unitària aquests actes delictius, que atempten contra la màxima institució democràtica de la ciutat que representa a tots els ciutadans i ciutadanes.

Informem que, per responsabilitat institucional, ja s’ha interposat denúncia d’ofici per aquest fet, per tal que la justícia i els cossos de seguretat puguin procedir a la investigació d’aquest lamentable incident.

L’individu que l’ha cremat s’ha fet passar per un tècnic de manteniment, usurpant-ne la seva identitat. Per accedir-hi, ha passat pel despatx de l’alcalde.

Switch to mobile version