Autor Hockey patins
1 Abril 2014 a 16:30

La victòria s’escola entre els dits de l’Sferic Terrassa (6-4)

A falta de tres minuts es van marcar un gol en pròpia

Escut de l'Sferic

Escut de l’Sferic

Cerdanyola HC 6 – 4 Sferic Terrassa

Cerdanyola H.C:  Leo Conde,  Sergio Gonzalvo,   Pere Lopez,   Hector Gallego,  Noel Rio  (cinc inicial)  Marc Calvete,   Mario Cordoba i Roger Poquet.

Sferic Terrassa: Albert Bellavista,  Francesc Cortés,   Henrique Rodrigues,  Santiago Guisao,   Ricard Sellares  (cinc inicial)   Miquel Morral,  Eresto Hidalgo,  Eduard Villalba i Cristian Gonzalez.

Marcador:

1º Part

1-0 Sergio Gonzalvo mt. 11; 1-1 Ernesto Hidalgo mt. 13; 2-1 Noel Rio mt. 19; 2-2 Francesc Cortés mt. 23.

2º Part

3-2 Sergio Gonzalvo mt. 28; 3-3 Henrique Rodrigues mt. 30; 4-3 Noel Rio mt. 36; 5-3 Noel Rio, mt. 36; 5-4 Francesc Cortes mt. 43; 6-4 Sergio Gonzalvo mt. 46.

Àrbitre: Enric Ventura

Crònica

L’Sferic Terrassa no va poder aconseguir un resultat positiu al camp del Cerdanyola H.C. en aquesta 23a jornada.

El Cerdanyola va sortir a per totes, ja que la classificació els obligava a sumar els tres punts. El primer en obrir la llauna va ser el Cerdanyola de la mà de Sergio Gonzalvo que avançava el seu equip amb el primer gol. Dos minuts després, l’Sferic no va afluixar i va marcar el 1-1. Els cerdanyolencs van replicar amb un nou gol, però l’Sferic hi va tornar per situar el 2-2 amb què es va arribar al descans.

La segona part va seguir amb una tònica semblant a la primera, amb el Cerdanyola adelantant-se i l’Sferic empatant dos minuts després. Quan ja s’havien jugat onze minuts de la segona part el ritme del partit va canviar en favor dels locals: en un minut Noel Rio va marcar dos gols. Amb el perillós 5-3 els terrassencs van despertar i van dominar el partit apropant-se a la porteria més sovint. A falta de set minuts pel final les distàncies es van retallar fins el 5-4 gràcies a la jugada de Francesc Cortes. Semblava possible remuntar el resultat, però l’Sferic es va marcar un gol en pròpia porta que situava el 6-4, impossible de capgirar a falta de tres minuts pel final.

Switch to mobile version