Autor Cultura
3 Abril 2014 a 16:00

L’exposició itinerant Cara a cara fa parada a la Sala Muncunill

Avui activitat amb el fotògraf Miquel Llonch

Cara a cara

Imatge cedida per la Diputació de Barcelona

L’exposició itinerant Cara a Cara que organitza la Diputació de Barcelona s’ha instal·lat a la Sala Muncunill i a avui a les 19h es farà una activitat amb el fotògraf Miquel Llonch. Les fotografies exploren el tema del retrat a partir del fons de la col·lecció Foto Colectania.

L’activitat d’avui es planteja com una trobada reflexiva amb el fotògraf a través del diàleg amb Mònica Roselló, fotògrafa de l’equip d’A Bao A Qu. D’aquesta manera, Llonch presentarà la seva obra i compartirà els mètodes de treball que segueix amb els assistents.

L’exploració del retrat abraça des dels anys cinquanta fins a l’actualitat. Cara a cara està comissariada per Pepe Font de Mora i s’inclouen 83 fotografies de 25 autors, textos, un espai de documentació, un servei educatiu a càrrec d’A Bao A Qu i activitats vinculades complementàries.

La mostra serà itinerant pels diversos municipis de la demarcació de Barcelona fins a finals d’aquest any.

Switch to mobile version