Autor Cultura
30 Abril 2014 a 18:00

L’obra de teatre “Els Llobatons”, dissabte a l’Ateneu Candela

Per a infants d’entre 3 i 6 anys

Cartell Els llobatons Ateneu CandelaEl proper dissabte dia 3 de maig, ales 18:30h, la companyia Bruc Brothers portarà la seva obra Els Llobatons a l’Ateneu Candela de Terrassa (c/ Montserrat, 136). Es tracta de l’adaptació d’un conte musical per a infants de 3 a 6 anys, de l’autor Christophe Sainsot Tintou, en català, anglès, francès i italià.

L’argument gira entorn a uns llobatons que decideixen escapar-se per anar a jugar al bosc durant una festa familiar. Després d’haver-se perdut, trobaran el seu camí amb l’ajut dels animals del bosc. Els llops són de països diferents i parlen moltes llengües.

L’obra, en quant a objectius pedagògics, vol fer descobrir als nens l’existència de diferents idiomes, apropar la musicalitat de les llengües, jugar amb els principals paràmetres musicals, entre d’altres.

L’espectacle utilitzarà el sistema de taquilla inversa: a la sortida, els espectadors podran decidir quina quantitat pagar. L’obra forma part de la programació del 8è Cicle de Teatre, que s’està celebrant des del 16 de març i es mantindrà fins al 22 de juny.

Switch to mobile version