Autor Entitats
12 Abril 2014 a 13:30

Mina Aigües de Terrassa s’adhereix al projecte Respon.cat

El formen empreses socialment responsables

Imatge del web Mina Aigües de Terrassa

Imatge del web Mina Aigües de Terrassa

Mina, Aigües de Terrassa s’ha adherit al projecte Respon.cat, la iniciativa empresarial que vetlla pel desenvolupament de la responsabilitat social a Catalunya, nascuda sota el paraigües del Consell General de Cambres de Catalunya. Mina hi formarà part gràcies a la invitació del impulsors per la seva llarga trajectòria com a empresa socialment responsable.

El mes de febrer el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va presentar el projecte i va assenyalar que vol implicar a les empreses i les organitzacions empresarials més compromeses amb la Responsabilitat Social, per tal de promoure un salt qualitatiu i quantitatiu de l’IRSE a Catalunya.

La primera fase de Respon.cat pretén aglutinar una trentena d’empreses, fase en la qual forma part Mina Aigües de Terrassa. Marià Galí, president de Mina, s’ha mostrat agraït per la invitació i ha explicat que “la companyia s’adhereix a la iniciativa perquè val molt la pena participar d’un projecte que ha de permetre compartir experiències, coneixement i compromís per donar un pas més en responsabilitat social”.

Switch to mobile version