Autor Motor
21 Abril 2014 a 10:00

Múltiples activitats en el Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya

També hi haurà curses de GP2, GP3 Series i Porsche Mobil

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha donat a conèixer el programa horari del Gran Premi de Fórmula 1 d’Espanya Pirelli 2014, que es disputarà els dies 8, 9, 10 i 11 de maig. La competició inclourà com a programa paral·lel els campionats de la GP2 Series, GP3 Series i Porsche Mobil 1 Supercup.

Com és tradició, l’activitat que donarà el tret de sortida serà la visita al pit-lane, el dijous de 10 a 12h i de 16 a 19h. Durant la tarda, els pilots sortiran dels seus boxs per signar autògrafs als espectadors presents. D’aquesta manera, els aficionats podran aproximar-se als boxs dels equips i aconseguir autògrafs i fotografies dels seus ídols del Mundial. A partir de divendres començarà l’activitat a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya. Els horaris de la Formula 1 seran els habituals en territori europeu. Divendres se celebraran dues sessions d’entrenaments lliures (10-11.30h i 14-15.30h), dissabte la tercera tanda d’entrenaments lliures (11-12h) i els entrenaments qualificatius (14-15h), mentre que diumenge a les 14h arrencarà el Gran Premi d’Espanya Pirelli 2014.

Com a programa de curses suport, el campionat de la GP2 Series disputarà la segona cita de la temporada, després de la prova inaugural a Bahrain. Així mateix, se celebraran dues curses: la primera dissabte (15.40h), a 37 voltes, i la segona el diumenge (10.35h), a 26 voltes. El Circuit de Barcelona-Catalunya també serà l’escenari inaugural de la GP3 Series, amb curses dissabte (17.20h) i diumenge (9.25h), així com també de la Porsche Mobil 1 Supercup, amb una única cursa diumenge (11.45h). El campionat monomarca de Porsche, que durant la temporada visita circuits europeus, tindrà al pilot català Àlex Riberas, integrant del Programa de Joves Pilots del Circuit, a la graella de sortida.

Entrades disponibles per la Fórmula 1

Ja es poden aconseguir les entrades pel Gran Premi de Fòrmula 1 d’Espanya Pirelli 2014, a través de la compra on-line a www.circuitcat.com, una plataforma de venda disponible en nou idiomes: català, castellà, anglès, francès, portuguès, italià, alemany, holandès i rus. Les modalitats Juvenil i Sènior es beneficien d’un 50% de descompte sobre el preu de venda final. La tarifa Juvenil comprèn des dels 12 fins als 18 anys a la Pelouse i dels 6 als 18 anys a tribuna, mentre que la tarifa Sènior és aplicable a espectadors majors de 65 anys. Els nens menors de 12 anys tenen entrada gratuïta a la Pelouse i els menors de 6 anys a tribuna si no ocupen seient. Altres descomptes aplicables als titulars del Carnet Jove (20% sobre qualsevol període), RACC Master (10% sobre qualsevol període i fins a quatre entrades per targeta) i RAKK 4U (20% sobre qualsevol període).

Switch to mobile version