Autor Societat
22 Abril 2014 a 17:00

Presentats els ACES Solidaris

Banc Sabadell ha entregat 145.000€ de moment a 19 fundacions

Jaume Guardiola en la presentació d'aquest matí // imatge cedida per Banc Sabadell

Jaume Guardiola en la presentació d’aquest matí // imatge cedida per Banc Sabadell

Jaume Guardiola, Conseller Delegat del Banc Sabadell ha presentat aquest matí una nova edició dels premis ACE Solidaris a les instal·lacions del Club de Tenir de Barcelona. L’entitat, com en les darreres edicions, s’ha compromès a donar 50€ per cada ACE que aconsegueixin els tenistes durant la competició.

Aquest any Banc Sabadell ha triat com a beneficiaris la Fundació Miquel Valls, la Fundació Tommy Robredo i Mans Unides. Fins a aquest moment, el banc ha entregat un total de 145.000€ a un total de 19 fundacions de l’Estat. A banda de l’aportació econòmica, Banc Sabadell facilita una finestra de visibilitat a les ONGS seleccionades durant el proper Open.

Jaume Guardiola ha manifestat durant la presentació la voluntat del banc de seguir col·laborant amb aquest tipus d’iniciatives que suposen una petita aportació a la gran feina que les ONG estan realitzant.

Per la seva part, Soledad Suárez, en nom de les entitats beneficiades, ha volgut agrair al Banc Sabadell la posada en marxa dels ACES solidaris, així com la oportunitat que el banc facilita a les tres ONG presents de ser escoltades per la societat.

Switch to mobile version