Autor Societat
12 Abril 2014 a 13:00

Recollida de llibres a les oficines BBVA per a casals, residències i centres assistencials per a la tercera edat

Del 14 al 25 d’abril

bbva logo

El BBVA ha iniciat la quarta edició de recollida de llibres sota el lema Ajuda’l a seguir la seva aventura, dins del Programa de Responsabilitat Corporativa de BBVA. La quarta edició s’ha convocat després de veure l’èxit de les tres edicions anteriors, en les quals es van recollir 29.000 llibres que es van repartir a les biblioteques de les presons de Catalunya, a centres d’assistència hospitalària infantil i juvenil de Catalunya i a entitats que col·laboren amb nois en risc d’exclusió i famílies sense recursos del territori.

La iniciativa té com a principal objectiu oferir noves il·lusions als grans a través de la lectura. Els llibres es poden donar a les més de 700 oficines de BBVA a Catalunya del 14 al 25 d’abril. Tant ho poden fer els clients del Banc com els que no ho són. Com a agraïment simbòlic per l’aportació es donarà a cada participant un punt de llibre.

El projecte es coordina amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), entitat que promou el voluntariat en els àmbits penitenciari, de salut, gent gran, sense sostre, immigració, etc. Des del 1989.

Switch to mobile version