Autor Cinema, teatre i televisió
18 Abril 2014 a 14:00

Segona entrega de The Amazing Spiderman

the amazing spiderman 2

@ainamarcobal

Els superherois són cada cop més presents a la pantalla i aquest cop amb Spiderman com a protagonista amb la segona part de la nova saga protagonitzada per Grafield i Stone: The Amazing Spiderman 2: El poder de Electro. El que voldria ser un superheroi per arreglar la vida dels altres és el protagonista de El pasado un drama provinent de França i Itàlia. Pels més petits arriben uns clàssics televisius a la gran pantalla El Tour de los Muppets on en Gustavo haurà de fer front a una granota verda i despistada com ell.

_____________________________________________________________________________________________

THE AMAZING SPIDERMAN 2: EL PODER DE ELECTRO

ACCIÓ DE FANTASIA. Dirigida per: Marc Webb. Guió: Alex Kurtzman, Roberto Orci i Jeff Pinkne, basant-se en els personatges creats per Stan Lee i Steve Ditko. Repartiment: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Paul Giamatti i Sally Field.

En Peter Parker és feliç amb la Gwen Stacy i li encanta ser Spiderman, fins que es topa amb l’Electro, un dolent més fort que ell i no pot vèncer per si sol. El seu amic Harry Osborne torna i li fa veure la veritat: tots els seus amics tenen en comú que treballen per OsCorp.

____________________________________________________________________________________________

EL PASADO (LE PASSÉ)

DRAMA. Dirigida per: Asghar Farhadi. Guió: Asghar Farhadi. Producció: Alexandre Mallet-Guy. Repartiment: Bérénice Bejo, Tahar Rahim, Ali Mosafa, Pauline Burlet, Elyes Aguis i Jeanne Jestin.

L’Ahmad viatjarà de Teheran a París per firmar els papers del divorci amb la Marie, tot i fer quatre anys que es van separar. Durant la seva estada a París descobreix que la Marie té una relació difícil amb la seva filla Lucie. L’Ahmad farà tot el possible perquè les dues es portin bé, però això farà aflorar un secret que estava enterrat en el passat.

_____________________________________________________________________________________________

EL TOUR DE LOS MUPPETS (MUPPETS MOST WANTED)

CAMÀEDIA MUSICAL FAMILIAR. Dirigida per: James Bobin. Guió: James Bobin y Nichlas Stoller. Producció: David Hoberman y Todd Lieberman. Doblatge original: Tina Fey, Ricky Gervais, Ty Burell, Ray Liotta, Danny Trejo, Lady Gaga i Salma Hayek.

Els Muppets fan una gira per tot el món, però es veuran atrapats en un cas d’intriga a escala mundial liderada per Constantine, el delinqüent més buscat i viva imatge d’en Gustavo.

_____________________________________________________________________________________________

TREN DE NOCHE A LISBOA (NIGHT TRAIN TO LISBON)

DRAMA ROMÀNTIC. Dirigida per: Bille August. Guió: Greg Latter i Ulrich Herrmann; basant-se en la novel·la de Pascal Mercier. Producció: Kerstin Ramcke, Peter Reichenbach i Günther Russ. Repartiment: Jeremy Irons, Mélanie Laurent, Jack Huston i Martina Gedeck.

En Raimund Gregorius és professors de llatí, hebreu i grec a Suïssa que salva una noi portuguesa del suïcidi. L’home s’obsessiona amb una obra portuguesa i deixa la seva feina per viatjar a Lisboa a conèixer l’autor. S’haurà d’enfrontar al passat i les emocions com mai abans ho havia fet.

_____________________________________________________________________________________________

LA PARTÍCULA DE DIOS (THE BIG BANG)

THRILLER. Dirigida per: Tony Krantz. Guió: Erik Jendresen. Producció: Erik Jendresen, Tony Krantz i Richard Rionda Del Catro. Repartiment: Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, William Fichtner,  Sienna Guillory, Autumn Reeser, Snoop Dogg, Delroy Lindo i Sam Elliot.

La teoria del Big Bang va ser l’origen de l’Univers, i la pregunta més freqüent al respecte és “Per què estem aquí?”. En Ned Cruz es pregunta “què hi fa ell aquí, a Los Angeles, endinsant-se a les vides secretes d’altres persones?”. La culpa el turmenta i per això accepta una nova feina on el seu client rus està desesperat per troba la seva xicota Lexi.

Switch to mobile version