Autor Ensenyament
28 Abril 2014 a 11:00

Set escoles de Terrassa participen al projecte Escola de Reciclatge

L’activitat es farà fins aquest dimecres

escola de reciclatge

Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

La iniciativa estatal d’educació ambiental, l’Escola de Reciclatge, es durà a terme a set escoles de Terrassa dirigit a alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO. El projecte es va iniciar a finals del 2011 a mans de Recyclia, Ecopilas, Tragamóbil i AMBILAMP.

Durant aquest cap de setmana i fins dimecres els alumnes de les set escoles visitaran l’aula mòbil amb una exposició sobre residus (ordinadors i materials informàtics, mòbil, bombetes i piles), enfocada a la protecció i millora del medi ambient, així com a explicar com es poden recollir i reciclar aquests elements.

La visita inclou el passi d’un film en 3D, així com plafons informatius i jocs.

La informació i formació d’aquesta aula mòbil es complement amb dos projectes educatius més: Train the trainer sobre conscienciació ambiental dirigida a docents; i E-learning, una plataforma on professors i alumnes accedeixen a materials formatius sobre els beneficis mediambientals del reciclatge electrònic.

Switch to mobile version