Autor Societat
6 Maig 2014 a 15:30

9a festa del Reciclatge a la Plaça Cal Baldiró de Matadepera

Aquest dissabte

9a Festa del Reciclatge Matadepera

Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

El proper dissabte dia 10 de maig, a partir de les 11h, arriba una nova edició (la 9a) de la Festa del Reciclatge de Matadepera, celebrant, com és tradició, l’aniversari de la instauració de la recollida selectiva d’escombraries. La festa tindrà lloc a la Plaça Cal Baldiró fins les 2.

Es realitzaran tallers i activitats per a petits i grans: confecció de llibretes a partir de material reciclat, confecció de motxilles a partir de samarretes usades (cal portar-les des de casa); inflable viu i riu, cuina d’aprofitament (on es requereix inscripció prèvia fins al 7 de maig a l’Àrea Tècnica) i el segon mercat d’intercanvi.

També hi haurà un estand de difusió del projecte de Solidança, i els assistents als tallers rebran un obsequi.

La festa té com a objectiu, a més de la finalitat lúdica, conscienciar sobre l’estratègia de les 3R que treballa en la reducció de residus, promociona el reaprofitament o reutilització dels materials i explica la importància de reciclar correctament.

Switch to mobile version