Autor Economia
1 Maig 2014 a 13:00

Banc Sabadell lliura 24.000 euros a Mans Unides i a les Fundacions Tommy Robredo i Miquel Valls

Iniciativa ACES Solidaris

Soledad Suárez, Tommy Robredo, Tommy Robredo i Josep Oliu

Soledad Suárez, Tommy Robredo, Tommy Robredo i Josep Oliu // Imatge cedida pel Banc Sabadell

El President de Banc Sabadell, José Oliu va lliurar 24.000 euros dissabte passat a Mans Unides, a la Fundació Tommy Robredo i a la Fundació Miquel Valls en la iniciativa ACES Solidaris, que Banc Sabadell duu a terme des de fa set anys al Barcelona Open Banc Sabadell de Tennis. En representació de les entitats beneficiàries van assistir a l’acte Soledad Suárez, presidenta de Mans Unides; Tommy Robredo, president de la Fundació Tommy Robredo; i Enric Valls, president de la Fundació Miquel Valls.

En la seva intervenció, el President Oliu va destacar la feina que realitzen aquestes fundacions. També va expressar la seva satisfacció de formar part del Barcelona Open Banc Sabadell de tennis, ja que es pot contribuir amb una petita aportació econòmica que es veu reflectida com a labor solidària.

Enric Valls, en nom de les totes entitats premiades, també va agrair la iniciativa de Banc Sabadell, puntualitzant que les quantitats econòmiques aportades no tenen com a últim destinatari les ONGS, si no a totes aquelles persones a les quals la vida els ha situat davant un escenari difícil.

Durant la roda de premsa es van lliurar els xecs a les tres ONGs seleccionades aquest any i Josep Oliu va aprofitar per pronunciar unes paraules en homenatge a Tito Vilanova: “una gran persona i un gran esportista que ens va regalar moments inoblidables a tots els afeccionats al món de l’esport”.

L’entitat lliura cada any 50 euros per cada ACE o punt de servei que aconsegueixen els tennistes durant la competició, preveient que la quantitat no serà inferior a la lliurada en edicions anteriors. Aquest any s’han comptabilitzat de moment 369 ACES.

Switch to mobile version