Autor Política
7 Maig 2014 a 15:30

“Canviem Europa. Aturem Rajoy”

Així serà la campanya del PSC

Xavier Cardona i Antonio Gallardo ahir // Imatge cedida pel PSC de Terrassa

Xavier Cardona i Antonio Gallardo ahir // Imatge cedida pel PSC de Terrassa

Demà comença la campanya per a les eleccions europees  i el PSC ha presentat públicament la seva campanya, marcada per la seva guerra contra la dreta espanyola i, concretament, contra Rajoy. Amb el lema “Canviem Europa. Aturem Rajoy” els socialistes esperen obtenir uns resultats que els permetin guanyar als populars.

Xavier Cardona ha explicat que l’objectiu de la campanya és que sigui “oberta, explicativa i sobretot molt propera a la ciutadania”. El secretari d’organització del PSC de Terrassa ha explicat que disposen de 200 cartells en fanals i que repartiran merchandising amb l’objectiu de tenir presencia al carrer i a les xarxes socials: “farem un porta a porta amb el que visitarem unes 3.500 llars, muntarem més de 12 parades informatives a diferents barris i hem organitzat un total de 7 trobades obertes a la ciutadania amb regidors i regidores socialistes als diversos districtes de la ciutat”.

L’acte central comarcal dels socialistes serà el proper 12 de maig a Rubí, on el que va ser lehendakari, Patxi López, participarà activament. La festa final de campanya del partit a Terrassa serà al centre cívic Maria Aurèlia Campany i el míting central del PSC se celebrarà a Barcelona.

Antonio Gallardo, regidor de Relacions Institucionals a l’Ajuntament de Terrassa ha explicat la importància d’aquests comicis: “cal que fomentem la participació, ja que la política que es fa a Europa ens afecta directament” i ha afegit: “amb aquestes eleccions, tenim l’oportunitat de generar un canvi de rumb; fins ara la unió Europea ha estat una unió prioritàriament econòmica, nosaltres volem una Europa més social”.

Switch to mobile version