Autor Política
16 Maig 2014 a 17:00

CiU demana a l’Ajuntament que responguin les instàncies dels ciutadans i ciutadanes

Presentarà una proposta de resolució al proper ple

Foto d'arxiu: Toni García

Foto d’arxiu: Toni García

El Grup municipal de CiU a Terrassa presentarà al proper ple una proposta de resolució per demanar que l’Ajuntament es comprometi a donar resposta en temps i en forma a les instàncies entrades pels ciutadans i ciutadanes.

Josep rull, president del grup municipal CiU considera que “és molt greu que instàncies registrades formalment acabin no tenint resposta per part de l’administració i és inadmissible que les instàncies dirigides als grups municipals de l’oposició no arribin ja que l’Equip de Govern vulnera d’aquesta manera la pluralitat política tan necessària per a la salut democràtica de la nostra ciutat”. Segona assenyalen, es va donar el cas d’un ciutadà que va demanar una reunió presentant una instància, i no en va obtenir resposta. Va presentar l’instancia per segon cop i el ciutadà va demanar explicacions a la convergent Mariona Vigués, de manera personal.

Aquesta serà la tercera proposta de resolució semblant de CiU al ple i Rull lamenta que “de nou, un compromís de l’Equip de Govern que queda en un no res i el què és pitjor vulnerar el dret de la ciutadania que s’adrecen a l’Ajuntament a ser atesos adequadament i a dificultar la tasca dels grups municipals a l’oposició”. Destacant, a més, “el sentiment de greuge comparatiu o de desemparament que tenen els ciutadans i ciutadanes que no reben resposta per part de l’Ajuntament” conclou Rull.

Josep Ruill també ha comentat que va demanar explicacions al Tinent d’Alcalde, Alfredo Vega, però de moment no n’ha rebut resposta: “a banda de no rebre resposta la ciutadania, tampoc rep resposta el Grup Municipal de CiU de com avui en dia, amb les millores tecnològiques que hi ha per fer arribar la informació on calgui, dues instàncies d’un ciutadà Terrassenc no arriben on correspon”, conclou Mariona Vigués.

Switch to mobile version