Autor Societat
15 Maig 2014 a 15:20

Detingut un home per agredir amb una navalla una dona al barri del Segle XX

Ja havia estat detingut l’any passat per amenaces

Foto. Sergi Colomer

Foto. Sergi Colomer

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Terrassa van detenir la setmana passada un home de 36 anys, veí de la ciutat, per haver apunyalat presumptament una dona al barri del Segle XX.

La dona va ser abordada el dia 5 de maig per un home que va clavar-li una navalla a l’espatlla. L’agressor va fugir i la dona va poder refugiar-se a un portal d’un establiment, des d’on es va avisar el Servei d’Emergències Mèdiques. Les lesions que va patir no van ser d’extrema gravetat, ja que va rebre l’alta el mateix dia, però va necessitar punts.

La investigació va descartar un possible robatori ni tampoc va ser per una revenja personal. Gràcies a la descripció d’alguns testimonis, els agents van trobar el sospitós uns dies després al barri, on feia poc que s’havia mudat. A més, l’home havia estat detingut durant el 2013 per amenaçar una dona amb un ganivet a Can Parellada.

L’home duia el cabell totalment rapat i això va fer que els testimonis l’identifiquessin amb més dificultat. Les sospites dels investigadors es van fer certes quan es va registrar el domicili del sospitós i es van localitzar les peces de roba que duia el dia de l’assalt, i que la víctima va reconèixer.

El sospitós, que patia una malaltia mental, se’l va ingressar al servei de psiquiatria d’un centre hospitalari de manera provisional a l’espera que el jutjat que instrueix la causa en dictamini la seva destinació.

Switch to mobile version