Autor Esports
21 Maig 2014 a 16:00

El Centre Excursionista de Terrassa organitza la II Caminada Popular Solidària

Pels camins de la serra de l’Obac

Imatge cedida pel Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Centre Excursionista de Terrassa ha preparat la II Caminada Popular Solidària que es farà pels camins de la serra de l’Obac, i que enguany la faran amb la Fundació Vicente Ferrer.

D’aquesta manera, es pretén que sigui una festa, un dia de comunió entre les persones del Centre, les persones que els agrada la muntanya i les persones que col·laboren en aquesta fundació. A més, tothom podrà aportar la seva ajuda per millorar la qualitat de vida de milions de persones arreu del món que ho estan passant malament.

És per això, que tots els beneficis que es recaptin de la Caminada Popular Solidària del Centre Excursionista de Terrassa aniran íntegrament destinats al projecte de la Fundació Vicente Ferrer: distribució de bicicletes per a nois i noies estudiants de secundària del districte d’Anantapur.

La sortida serà a la carretera BV-1274, just a l’entrada del Parc Audiovisual, antic Sanatori de Terrassa, a les 8h els corredors i a 8:30h els caminadors. El preu per participar és de 10 euros els adults i cinc els nens de 5 a 14 anys, si es compren de forma anticipada. Les inscripcions es poden fer a través del web del Centre Excursionista, fins al 22 de maig o el mateix dia 25 de maig, a la sortida, de les 7 a les 9h del matí.

Switch to mobile version