Autor Waterpolo
15 Maig 2014 a 16:30

El CN Terrassa punxa al primer partit de play off contra l’Atlètic Barceloneta

El segon quart va ser negatiu pels egarencs

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa

Equip de waterpolo masculí del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

CN Atlètic Barceloneta 10 – 7 CN Terrassa

CN Atlètic Barceloneta: López, Sziranyi (1), Perrone (3), Munárriz, Español (4), Minguell, Roca, Echenique (2), Ubovic, Fernández, De Lera, Petkovic, Lloret.

Entrenador: Chus Martín.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Mora, Alarcón, Ó. Aguilar, Blánquez, Carrillo (2), Alcaide (1), Pérez (1), Gallego (2), Galeev, González, Prieto.

Entrenador: Dani Nart.

Àrbitres: Gómez i Cisneros.

Marcador

1º Part

1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 3-2

2º Part

4-2, 5-2, 6-2, 7-2

3º Part

7-3, 8-3, 8-4, 8-5

4º Part

9-5, 10-5, 10-6, 10-7

Crònica

El CN Terrassa va perdre a la piscina del CN Atlètic Barceloneta en el primer partit que es disputava de play-off per aconseguir el títol de la Lliga Nacional Divisió d’Honor masculina de waterpolo. Aquest resultat negatiu no descarta cap possibilitat, ja que el segon matx de la sèries es disputarà dissabte a les 12h novament en feu mariner.

La Barceloneta va sortir a per totes i Perrone va situar ràpidament el 2-0 en resoldre una situació en home de més i després de culminar un contracop. El CN Terrassa no va estar encertat amb una pilota al pal de Carrillo i Sziranyi del Barceloneta va ampliar més la distància. Tot i així, el bon treball dels terrassencs va permetre reduir la distància abans del final del primer quart gràcies a dues jugades de Gallego, i d’aquesta manera es va acabar el primer període amb el 3-2 al marcador.

El segon quart va ser fatídic pels egarencs, al encaixar un parcial de 4-0 de la mà d’Español, en dues ocasions, Perrone i Echenique. El ritme vertiginós del Barceloneta va permetre que les distàncies retallades al primer període pel CN Terrassa quedessin en res a aquesta part.

A la represa els de Dani Nart van sortir concentrats per combatre la distància de cinc gols. el primer gol va arribar amb un llançament de Carrillo que situava el 7-3, però els mariners van replicar transformant un penal comès per Galeev que va llançar Español. Les persistència dels egarencs va tenir premi i Alcaide, en superioritat numèrica, i Serra, al contraatac, van col·locar el 8-5.

La remuntada semblava més a prop, però la Barceloneta hi va posar fi fent un parcial de 2-0 al principi de l’últim quart. Español va tornar a batre la porteria d’Aguilar amb un nou penal, i Echenique, en un contracop, va situar un 10-5 bastant definitiu. Tot i així, el CN Terrassa va lluitar fins els últims minuts i es va arribar al 10-7 final gràcies a l’encert de Carrillo i de Pérez, en home de més.

Switch to mobile version