Autor Política
7 Maig 2014 a 16:00

El Consell Comarcal canvia d’operador dels controls d’accessos

Al rebre  una ordre judicial d’embargament a l’empresa Gebisa i aquesta es negués a seguir

Ple del Consell Comarcal

Ple del Consell Comarcal // Foto: Joan Murcia

El Consell Comarcal viu una situació compromesa després que Gebisa, l’empresa fins ara concessionària del servei de control d’accessos del Consell Comarcal i d’altres consorcis de la comarca, hagi renunciat a seguir oferint el servei. La decisió ha arribat desprès que un jutge hagi decidit embargar els ingressos de l’empresa Gebisa al comprovar que hi havia un deute acumulat amb la Seguretat Social i amb els treballadors, que no estaven percebent el seu salari.

Davant d’aquesta situació el Consell Comarcal va decidir acatar la decisió judicial i va deixar de donar els diners del servei a l’empresa. En aquest sentit des de la institució s’ha afirmat que no es deuen diners a l’empresa, anant sempre al dia de pagaments pel servei que realitza. L’empresa es va posar, al adonar-se, en contacte amb l’administració per informar que de seguir embargant els seus ingressos no es seguiria mantenint el servei, la qual cosa ha obligat al Consell Comarcal a rescindir el contracte amb l’empresa d’acord amb el plenari i es va realitzar un contracte amb una altra empresa fins que un nou concurs dictamini quina empresa és la millor per oferir el servei fins a final d’any.

Per la seva banda, els treballadors de l’empres Gebisa s’han mostrat preocupats per la situació, donat que l’empresa té deutes acumulats amb tots els treballadors i que, a més, han estat cessats dels seus llocs de treball desprès de la decisió del Consell Comarcal i provocada pel jutge. Els treballadors denuncien que se senten abandonats per part dels directius del Consell Comarcal i creuen que s’han saltat el dret de ser subrogats. Els treballadors han manifestat que lluitaran per conservar el seu lloc de treball.

Switch to mobile version