Autor Cultura
19 Maig 2014 a 17:15

El Duo Dinámico, Txarango, Els Pets, La Troba Kung-Fu, Pitingo i Chenoa actuaran a la Festa Major

També hi actuaran grups locals

Actuació de Fangoria a la Festa Major 2013

Actuació de Fangoria a la Festa Major 2013 // Foto: Aina Marcobal

Chenoa, Els Pets, Txarango, Pitingo, El Duo Dinámico i La Troba Kung-Fu són alguns dels artistes i grups musicals que actuaran a la Festa Major 2014.

La primera actuació musical serà la Nit de Gospel a la Plaça Nova, un concert que es dóna cita cada any per la Festa Major i atreu nombrós públic. Les interpretacions musicals aniran a càrrec de les formacions terrassenques Tons & Sons, Singfònics i Gospel Vallès.

El mateix divendres a la nit, a les 22h, el públic jove podrà gaudir de l’actuació de Txarango al Parc dels Catalans. Aquesta formació de reggae i dub barrejats amb ritmes llatins i mediterranis és una de les agrupacions més potents dels últims anys. L’actuació s’emmarca dins la gira La Tempesta pels Països Catalans, Europa i Amèrica. A la mitjanit serà el torn de La Troba Kung-Fu a la plaça Vella que omplirà el centre de Terrassa amb ritmes de rumba, cúmbia i altres ritmes ballables.

Dissabte a la plaça Nova s’hi farà l’actuació de l’agrupació més veterana del cartell: El Duo Dinámico. A partir de les 22:30h repassaran clàssics de la seva carrera com ara Quisiera ser, Quince años, Perdóname i Somos jóvenes.

L’Orquestra Selvatana s’encarregarà de posar música al tradicional ball de revetlla de dissabte a la nit. La formació interpretarà temes de ball i festa clàssics a partir de la mitjanit a la plaça Vella.

A les 00:30h serà el torn de Chenoa, que presentarà el seu darrer disc Otra dirección, en un concert on també s’interpretaran temes més coneguts com ara Cuando tu vas.

el diumenge la festa començarà a les 20h i s’allargarà fins la matinada amb la música de Sanjosex, B-Funk i Se Atormenta una Vecina a la plaça Vella. A més, a la plaça Nova a les 23h es farà l’actuació de Pitingo que oferirà la seva proposta musical de caràcter flamenc i cobla amb tocs de soul.

El mateix diumenge a la mitjanit al Parc dels Catalans el grup català Els Pets presentaran el seu nou disc L’àrea petita, el primer en tres anys, i es repassaran també els èxits més coneguts del trio de Constantí.

El programa definitiu de grups que actuaran a la festa major es donarà a conèixer el mes de juny, i des de l’Ajuntament han assenyalat que també hi haurà actuacions de grups terrassencs.

Switch to mobile version