Autor Societat
2 Maig 2014 a 18:00

El Mercat de l’Intercanvi torna a situar-se a l’Avinguda Barcelona

Es farà el 17 de maig

cartell mercat intercanvi

L’Avinguda Barcelona acollirà el proper 17 de maig el 6è Mercat d’Intercanvi de Terrassa organitzat pel Servei de Participació Ciutadana i Equipaments Cívics. El Mercat pretén promoure el consum responsable, reflexionar sobre l’economia i el valor de reutilitzar com a benefici de cara al medi ambient i la natura.

Es pot participar al Mercat de l’Intercanvi posant una paradeta. L’Ajuntament en facilita la infraestructura, però cal fer una inscripció prèvia trucant o anant presencialment a qualsevol centre cívic de la ciutat. Sinó, també es pot participar duent objectes en mà i intercanviar-los tot passejant pel Mercat.

Sota el lema A mi em fa nosa, a tu et servei, el Mercat d’Intercanvi ha anat creixent any rere any. És un bon sistema per fer un comerç directe, sense pagar res en metàl·lic i poder relacionar-se amb persones interessades en aquestes iniciatives.

D’altra banda, també hi haurà el Mercat Menut, on s’hi podran intercanviar jocs, joguines, llibres i altres objectes que més agradin als infants. També s’oferiran tallers. El Mercat Menut s’ha treballat prèviament a les escoles amb materials didàctics que pretenen fer extensius a les aules els conceptes d’intercanvi i consum responsable.

Es pot consultar més informació al web http://blogs.terrassa.cat/mercatdintercanvi/.

Switch to mobile version