Autor Motor
21 Maig 2014 a 16:30

El motorista de Rallis Isidre Esteve visitarà Prodis a Terrassa

Serà el proper divendres

isidre esteve

Imatge del Facebook d’Isidre Esteve

El proper divendres, 23 de maig, el motorista de Rallis Isidre Esteve, subcampió d’Enduro d’Europa el 1995 i Campió d’Espanya el 1999, visitarà a Prodis. L’objectiu de la visita és conèixer més a fons anècdotes i curiositats de la seva trajectòria com a pilot a partir d’unes preguntes preparades des de Prodis. D’aquesta manera, Esteve passarà el matí a partit de les 10.30h a les instal·lacions del Carrer Pau Marsal 136 de Terrassa.

Prodis és l’única institució terrassenca que ofereix un servei integral d’atenció i assistència al col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual, paràlisi cerebral i malaltia mental. Per aconseguir-ho, gestiona per exemple, el Centre Ocupacional Reina de la Pau amb 68 persones, o el Centre de Paràlisi Cerebral Ciutat de Terrassa amb 26, entre d’altres.

Switch to mobile version