Autor Waterpolo
16 Maig 2014 a 16:30

El Natació de waterpolo buscarà empatar la final en el segon assalt

L’Atlètic-Barceloneta va guanyar el primer partit

Imatge d'arxiu cedida pel CN Terrassa

Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

El Club Natació Terrassa disputarà demà 12h el segon partit de la final del play-off pel títol de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo a la piscina Sant Sebastià de l’Atlètic-Barceloneta. L’equip de Dani Nart tractarà d’evitar que els mariners assoleixin un avantatge de 2 a 0 en una sèrie prevista al millor de cinc partits, després de la derrota de dimecres.

És per això que l’entrenador local considera que “cal fer alguna cosa més” per inquietar l’equip de Chus Martín. “Sempre surten al 100%, amb una intensitat altíssima, de manera que un dels objectius serà neutralitzar l’arrencada”. Nart també explica que, en el primer partit, l’equip va acumular molt desgast en el primer període en haver de remuntar un 3 a 0, fet que va tenir conseqüències en el segon. “Vam fer un esforç important per estrènyer la diferència, cosa que vam acusar posteriorment, quan ells van encadenar un 4 a 0. Cal tenir en compte que el Barceloneta pot mantenir un ritme de vertigen en tot moment gràcies a la banqueta àmplia de què disposa. A més, tots els jugadors que té encaixen a la perfecció amb aquest estil de joc”.

A més, el tècnic del Natació apunta que el contracop és un altre argument dels mariners que cal contrarestar. “Són letals. Per tant, hem d’apostar per atacs eficaços, que els obliguin a defensar i a no estar preparats per sortir a la contra. Tractarem que tots els nostres jugadors resultin determinants de cara a gol per incrementar la preocupació defensiva del rival”. Nart també dóna importància a la necessitat de no entrar en un intercanvi de cops o en un matx d’anada i tornada. “Ens interessa un partit ordenat, amb un cert control”, afegeix.

Switch to mobile version