Autor Societat
1 Maig 2014 a 14:00

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac inicia la 23a edició de la campanya ‘Viu el parc’

Activitats fins al mes de juliol

viu el parc

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac inicia la 23a edició de la campanya Viu el parc, promoguda per la Diputació de Barcelona. Aquest diumenge es porta a terme a la Casa Nova de l’Obac la seva festa amb la Matinal al parc, que inclou un programa d’activitats amb taller de construcció de cabanes i de dibuix de xapes, jocs d’enginy, actuacions musicals i un cau de contes.

La campanya s’organitza en dues vessants: per una part, els actes centrals que inclouen, a més de la Matinal al parc, la Nit d’estels (31 de maig a l’àrea d’esplai de les Arenes de Castellar del Vallès) i la Fira d’Artesans i Productors del Parc Natural; i per l’altra, el Programa escolar adreçat a alumnes de cinquè de primària de les escoles dels municipis del parc. El conjunt d’activitats programades per Viu el parc s’allargarà fins al mes de juliol.

Aquesta setmana també es realitzaran altres activitats incloses a Talamanca Viu el parc.  Dissabte 3 de maig tindrà lloc una Fira artesanal i una exposició de selles de muntar d’època, entre les quals destaca una del segle XVIII cedida pel Museu d’Història de Catalunya i la recreació d’un campament dels Miquelets de la Guerra de Successió.

El Parc Natural ofereix també el programa Parc a taula, que pretén destacar els valors culturals, naturals i paisatgístics dels parcs mitjançant la gastronomia i la viticultura. Els restaurants de les poblacions vinculades al Parc i també cellers i productors artesanals del territori proposen la degustació de diferents plats elaborats amb productes naturals.

Switch to mobile version