Autor Cultura
19 Maig 2014 a 16:00

Els Contes d’en Neret

Un espectacle de teatre infantil i il·lustracions

Cartell de l'espectacle "Els Contes d'en Neret"

Cartell de l’espectacle “Els Contes d’en Neret” // Imatge del web d’Els Contes d’en Neret

El proper cap de setmana, 24 i 25 de maig, continua la temporada de teatre infantil a l’Ateneu Candela de Terrassa a càrrec de Kaòtik Teatre amb l’estrena de “Els contes d’en Neret”. És una proposta que combina el teatre infantil i la il·lustració interpretat per Pau Gómez i Marion Alberich.

“Els Contes d’en Neret” és un espectacle dirigit a infants de 4 a 9 anys que explica una historia mitjançant il·lustracions en directe i teatre infantil. La representació engloba una sèrie d’història de la mitologia catalana i contes populars.

Marion Alberich, dissenyadora i il·lustradora terrassenca, s’encarregarà de dibuixar tot allò que apareix a la historia, mentre en Pau Gómez, actor de la ciutat, encarna en Neret, un personatge que surt d’un dels dibuixos i explicarà històries del lloc d’on ve.

Fitxa de l’espectacle. Modalitat: Teatre infantil. Títol: Els Contes d’en Neret. Data: Dissabte 24 de maig (18.30h), i Diumenge 25 de maig (12.00h). Lloc: Ateneu Candela de Terrassa (C/ Montserrat 136). Preu: Taquilla inversa. Organitza: Kaòtik Teatre. Col·labora: Ateneu Candela i Llibreria Synusia. Contacte: contes.neret@gmail.com Web: www.contesneret.cat Telèfon: 679742069.

Switch to mobile version