Autor Esports
22 Maig 2014 a 14:00

Els Maristes de Rubí celebren la 33a edició del Convisport

Hi participaran tres equips de Terrassa

cartellCONVI

Com cada any, i en fa més de trenta, els Maristes de Rubí organitzen un torneig esportiu d’intercanvi, que acull jugadors i jugadores d’arreu del nostre país i, en algunes edicions, fins i tot d’altres indrets del continent europeu. Es tracta, com el defineix la pròpia institució, d’una “festa de la convivència i de l’esport“: els jugadors dels Maristes acullen a les seves llars un equip rival durant un cap de setmana, i això ajuda a “generar vincles, lligams i sentiments entorn l’esport i les persones“.

Alhora aquest torneig beneficia la ciutat de Rubí per l’afluència de persones que la visiten durant el cap de setmana, amb totes les conseqüències positives que pot tenir per als comerços i serveis locals. Des de la institució, a més a més, s’intenta prioritzar la participació d’equips locals i del Vallès a la competició.

El Club Esportiu dels Maristes de Rubí compta amb seccions de bàsquet, futbol sala i handbol, i les competicions tenen lloc al pavelló que van estrenar l’any passat. Durant tot el dia de dissabte i el matí de diumenge es disputaran un triangular per cada categoria de futbol sala i handbol, i un quadrangular per cada categoria de bàsquet, amb un total de 58 equips i gairebé 700 jugadors participants. A més, enguany hi haurà inflables per als més petits, cedits per la Federació Catalana d’Handbol i la Diputació de Barcelona; i durant tot el dia hi haurà servei de bar, venda d’articles de merxandatge, i se celebraran tres rifes. Dissabte al migdia hi haurà un dinar popular.

La cloenda, que comptarà amb la desfilada de tots els equips, l’entrega de premis i diversos parlaments d’autoritats locals i de l’entorn del club, serà diumenge al migdia, a partir de les 13h.

Durant tot el cap de setmana el Club Esportiu publicarà els resultats de totes les competicions a la web que estrenen per aquesta edició (http://convisport.info), i es podran seguir a través de les xarxes socials Facebook (www.facebook.com/cemrubi) i Twitter (@CEMaristesRubi).

Equips participants al Convisport 2014

Enguany els jugadors dels Maristes acullen a les seves llars els equips de Maristes Algemesí, de València. Els equips que completaran els diferents torneigs són els següents: AE Boet Maresme (Mataró), AE MVP Cervelló (Cervelló), AEE Regina Carmeli (Rubí), Bàsquet 3 Viles (Sant Andreu de Llavaneres), Bàsquet Nou Barris (Barcelona), CE González-Serra (Terrassa), CE Maristes Sants Les Corts (Barcelona), CE Sant Nicolau (Sabadell), CEB Sant Jordi (Rubí), CEIP Ramón i Cajal (Terrassa), CES Bosco-Horta (Barcelona), CFSE Esparraguera (Esparraguera), Club Esportiu Abrera (Abrera), Club Esportiu Bellaterra (Bellaterra), CN Sabadell (Sabadell), Escola Avenç (Sant Cugat), Escola Maria Del Carme (Terrassa), Escola Montserrat (Rubí), Handbol Rubí (Rubí), Unió Bàsquet Mir (Montcada i Reixac) i Unió Esportiva Sant Cugat (Sant Cugat).

Switch to mobile version