Autor Cultura
12 Maig 2014 a 12:00

Els Minyons descarreguen simultàniament i per primera vegada 2 castells de 8

Regal de Minyons de Terrassa  a la Fira Modernista

[wzslider info=”true”]

Dissabte els Minyons actuaven a la Fira modernista de Terrassa i ho feien amb una elevada quantitat de components que, acompanyats per la colla castellera dels Xics de Granollers, es reunien davant del Mercat de la Independència.

Els Minyons donaven el tret de sortida a la diada castellera amb un 2d8 amb folre, una construcció que la colla malva ja havia descarregat en quatre ocasions anterirors. Dues a Barcelona i dues a Terrassa.

A la segona ronda arribava el plat fort dels egarencs, quan van descarregar per primera vegada a la història de la colla el 3 i el 4 d 8 de manera simultània. Els dos castells es van realitzar molt sincronitzadament, pujant alhora i realitzant les aletes a la vegada.Els castell es van descarregar amb solvència i el públic present va poder gaudir d’aquesta jornada històrica dels malves.

Molt poques colles han apostat per aquest inusual doble construcció. La última vegada que es va poder veure una actuació semblant va ser al 2010 a Tarragona, però aquesta ocasió s’ho valia i els Minyons volien regalar a la Fira Modernista aquesta fita.

A la tercera ronda els malves van realitzar la quarta catedral de la temporada. L’actuació es va tancar amb un pilar de 6 i un vano de 5.

Per la seva part, els Xics de Granollers, la colla que acompanyava als Minyons van descarregar el 4d/, el 2d7, el 3d7 i 3 pilars de 5.

Switch to mobile version