Autor Cultura
2 Maig 2014 a 16:30

Els Minyons i els Castellers de Terrassa actuen lluny aquest cap de setmana

Agenda Castellera

5 de 7, Minyons de Terrassa

5 de 7 // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

Aquesta setmana els Castellers tornen a actuar a diferents places i indrets del nostre país. Tot seguit us fem un recull d’on els podreu trobar.

Els Castellers de Terrassa viatgen aquest diumenge a la Plaça de l’Ajuntament de Figueres, on a partir de dos quarts de dotze actuaran a les Fires i Festes de la Santa Creu a Figueres. Els egarencs estaran acompanyats dels Capgrossos de Mataró i la Colla Castellera de Figueres.

Els Minyons de Terrassa també surten aquest cap de setmana, concretament al barri de la Sagrada Família de Barcelona. La plaça de la Sagrada Família serà escenari de l’actuació castellera, on els Castellers de la Sagrada Família i els Xics de Granollers mostraran la seva progressió en aquesta temporada.

I els Castellers de Cerdanyola actuaran de la Festa Major del Roser de Cerdanyola del Vallès, juntament amb els Castellers de Barcelona i els Salats de Súria. L’actuació començarà a partir de les 12h a la Plaça de l?Abat Oliva, on s’espera que centenars de persones s’hi apleguin.

Switch to mobile version