Autor Política
22 Maig 2014 a 13:00

ICV-EUiA mostra el seu suport a la convocatòria del Multireferèndum

S’instal·laran 300 urnes a Catalunya

logo icv euia

La coalició d’ICV-EUiA seguirà donant suport a la convocatòria del Multireferèdum encara que la Junta Electoral n’hagi prohibit la seva celebració. El partit ja ha assenyalat que anirà a votar el 25 de maig.

El Multireferèndum és una iniciativa de la societat civil que posa a l’abast dels ciutadans i ciutadanes unes urnes el mateix dia 25 de maig per votar sobre altres temes com el deute públic, la política energètica o el model agrícola a Catalunya.

La Junta Electoral n’ha prohibit la celebració perquè no influeixi als comicis europeus. Des d’ICV-EUiA es vol donar suport al procés i s’estan fent  gestions per evitar-ne la prohibició. A banda de la decisió final de la Junta Electoral, si s’instal·len les urnes la coalició participarà a la votació, perquè entenen que és una proposta compatible amb les eleccions europees.

Al territori català se situaran fins a 300 urnes.

A Terrassa les urnes estaran: al Col·legi Abat Marcet, al Casal del barri de Sant Pere, al Centre Cívic Montserrat Roig, col·legi França i al Col·legi Lanaspa Giralt.

A Sabadell: Can Llong i Mas Boadella, Concòrdia (Plaça Pietat), Espai Cultural i Bar El Velòdrom, Ca l’Estruch, seu d’ICV al carrer Picanyol, a la Plaça Catalunya, al col·legi IES Escola Industrial, a l’Aliança Francesa, Joanot Alisanda (carrer de Sallarès i Pla, 160), Can Feu (Plaça Cambó), Escola Teresa Claramunt, Àgora i col·legi Espronceda.

A Rubí a la cantonada Bendranas – La Caixa.

A Barberà del Vallès a la plaça de la Vila.

A Sant Quirze a La Patronal.

Switch to mobile version