Autor Societat
17 Maig 2014 a 12:30

La Cambra de Terrassa celebrarà el lliurament de Premis Cambra 2014 el proper 19 de juny

S’han presentat 39 candidatures

Cambra de Terrassa

Imatge cedida per la Cambra de Terrassa

El 19 de juny tindrà lloc el lliurament dels Premis Cambra 2014 en una cerimònia a la masia La Tartana, a Matadepera. L’acte, promogut per la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, anirà presidit per la vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joana Ortega. Es calcula que comptarà amb aproximadament unes 500 persones, entre les quals es troben representants de directius d’empreses de la demarcació de la Cambra, així com també representants de l’àmbit polític, econòmic i institucional català.

L’objectiu d’aquests Premis és reconèixer la tasca i la trajectòria d’empreses de la seva demarcació que han portat a terme iniciatives destacades en algun dels àmbits estratègics de l’activitat empresarial i que han contribuït al desenvolupament social i econòmic del territori.

 En aquesta edició s’han presentat 39 candidatures que opten a les diferents categories dels Premis: Internacionalització, Responsabilitat Social Corporativa; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. Destaca la participació d’empreses que opten a les categories d’internacionalització, innovació i iniciativa comercial i de serveis, el que, segons la Cambra de Terrassa, és indicatiu del major esforç experimentat pel col·lectiu empresarial en aquests àmbits de gestió estratègics per afrontar a conjuntura econòmica dels darrers anys.

Hi haurà un jurat multidisciplinar compost per persones de prestigi vinculades al món institucional, empresarial, polític i periodístic, que serà copresidit pel president de la Cambra, Marià Galí, i el secretari general d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert. Aquest es reunirà el proper 16 de maig i, després d’un procés de reflexió, debat i valoració de cada una de les candidatures, procedirà a l’elecció dels guanyadors. Hi haurà dos premis per a cada categoria.

Nou eslògan: Empreses en marxa

L’edició dels Premis Cambra  2014 compta amb l’eslògan Empreses en marxa, que reflecteix l’actitud emprenedora i l’esforç innovador i internacionalitzador del col·lectiu empresarial.

D’aquesta manera, la Cambra vol retre homenatge a l’esforç, actitud, compromís i empenta que el col·lectiu empresarial en el seu conjunt està demostrant en el procés de recuperació econòmica. També a la seva capacitat d’adoptar solucions amb visió global, innovadora i internacional per incrementar i/o consolidar la seva competitivitat.

Guanyadors en les categories obertes

Premi Cambra 2014 a la Internacionalització: Europastry SA de Sant Cugat del Vallès i Germans Boada SA de Rubí.

Premi Cambra 2014 a la Gestió del Talent, la Formació i el Coneixement: Mutual Midat Cyclops – MC Mutual de Barcelona amb filials a Rubí i Sant Cugat i Grup Vagindauto de Terrassa.

Premi Cambra 2014 a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament: Euro Implementos SL de Sant Cugat i Grifoll Print Promotions SL de Rubí.

Premi Cambra 2014 a la Responsabilitat Social Corporativa: Continental Automotive Spain SA de Rubí i Distribuciones Tauchland SL de sant Cugat.

Premi Cambra 2014 a la Millor Iniciativa Comercial i de Serveis. Clinic Bikes SL de Sant Cugat i Gama Profit SLU de Terrassa.

Switch to mobile version