Autor Societat
12 Maig 2014 a 17:30

La plaça del Mas Isarn i plaça del Mas de Mosterol se situaran en dos espais a la cruïlla de la carretera de Castellar

Aprovades les propostes de la Comissió del Nomenclàtor

carretera de castellar

Imatge de Google Maps

Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, ha signat un Decret pel qual l’espai situat entre la intersecció del carrer de la Castellassa i la carretera de Castellar rebrà el nom de plaça del Mas Isarn, primera denominació de la masia de Can Montllor, documentada l’any 1210. La firma del decret valida les últimes propostes de la Comissió del Nomenclàtor d’Espais Públics de Terrassa, que es va reunir el passat 18 de març.

Els veïns van proposar que alguna de les places de la cruïlla situada a la carretera de Castellar amb els carrers de Balaguer, Tàrrega i de la Castellassa, al Districte 6, dugués el nom de Can Motllor, nom assignat a un altre espai continu.

D’altra banda, i també gràcies al decret, l’espai ubicat a la intersecció de la carretera de Castellar i el carrer de Tàrrega, s’anomenarà plaça del Mas de Mosterol. Mas de Mosterol, o de les Mosteroles, és l’anterior denominació, fins al 1440, de la masia de Can Montllor.

Per mantenir la nomenclatura dels carrers i vies públiques de la ciutat la Comissió del Nomenclàtor d’Espais Públics de Terrassa assessora l’Ajuntament. A més, proposa noms adients als espais pendents de nominació, modifica els ja existents si cal, recull les propostes de nom i assessora en els processos participatius de denominació d’instal·lacions o d’equipaments de la ciutat que ho demanin.

Switch to mobile version