Autor Societat
7 Maig 2014 a 17:00

L’Ajuntament reforça les mesures de seguretat

Després de l’incident de la crema de la bandera

Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa // Foto: Sergi Colomer

Després de l’incident de la crema de la bandera espanyola del balcó de l’Ajuntament de Terrassa, des del consistori i el mateix alcalde, Jordi Ballart, s’ha demanat que es reforcin les mesures de seguretat per accedir a l’edifici.

En resposta a aquestes demandes, s’ha reforçat la presència policial a l’entrada del Raval de Montserrat. L’agent que hi havia a l’atri de l’Ajuntament es manté i ara un dels agents del cos de guàrdia estarà de forma permanent al vestíbul de l’entrada.

Se seguirà demanant el Document Nacional d’Identitat a les persones que accedeixin a l’edifici quan hi hagi visites de regidors i  regidores, grups municipals, personal directiu o tècnics municipals. El personal de les empreses de manteniment serà acompanyat personalment als despatxos o dependències corresponents.

L’espai també quedarà redistribuït, així que es col·locaran unes cordes (catenàries) que delimitaran el camí cap a l’escala principal. També es modificarà el taulell d’atenció als despatxos d’alcaldia, situat al primer pis, perquè el personal tingui més visibilitat de cara a les persones que accedeixin per l’escala. A més, l’horari d’atenció al públic de l’edifici del Raval també s’ha ampliat des d’aquesta setmana.

Tot i l’augment de les mesures de seguretat, l’Ajuntament vol deixar clar que segueix obert a la ciutadania i es mantindrà la via de pas que comunica el Raval de Montserrat amb la plaça Didó. Aquest és un camí molt utilitzat per la ciutadania que es desplacen a peu o han de realitzar gestions a les dependències municipals.

Switch to mobile version