Autor Sanitat
12 Maig 2014 a 15:30

L’alcaldessa de Viladecavalls participa a la presentació del Bastó Electrònic

Per millorar l’autonomia de les persones amb problemes visuals

Presentació del Bastó d'Ègara

Presentació del Bastó d’Ègara // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls, va participar el passat 8 de maig a la presentació dels Bastó Electrònic que es va fer al Centre Cultural de Terrassa.

El projecte està finançat per la Càtedra d’Investigació en Retinosis Pigmentària Bidons Egara de la UHM. Té l’objectiu de millorar l’autonomia d’aquelles persones que pateixen problemes visuals i facilitar la detecció d’objectes que es troben al seu pas.

Berenguer va comentar que “m’enorgulleix molt comptar dins del teixit empresarial del nostre municipi amb una empresa com BIDONS EGARA, una empresa que assumeix i manté un compromís permanent vers la societat en general, i especialment amb el municipi de Viladecavalls amb accions de col·laboració constants en benefici dels nostres veïns i veïnes”.

Durant l’acte es van fer les ponències El paper del mecenatge a la investigació biomèdica a càrrec de Sergi Ferrer-Salat, president del Grup Ferrer Internacional S.A.; i Avenços i reptes a la investigació en retinosi pigmentària, a càrrec d’Eduardo Fernández, professor de la Càtedra Bidons Egara.

Switch to mobile version