Autor Societat
16 Maig 2014 a 15:30

Les persones amb problemes de mobilitat podran sol•licitar un servei d’acompanyament per votar el 25 de maig

A càrrec de Creu Roja i l’Ajuntament

Ambulancia_de_la_Creu_Roja_(Cruz_Roja)

L’Ajuntament i Creu Roja s’han coordinat un any més per oferir un servei d’acompanyament a les persones amb problemes de mobilitat perquè puguin exercir el seu dret a vot als propers comicis europeus del 25 de maig.

Els voluntaris i voluntàries de Creu Roja acompanyaran les persones que ho sol·licitin al seu col·legi electoral i els tornar. D’aquesta manera, es posa a disposició de la ciutadania un vehicle adaptat, una ambulància i 12 persones voluntàries. El servei funcionarà de 9h a 13h i de 16h a 20h.

Per sol·licitar aquest servei els interessats i interessades s’hauran de posar en contacte amb l’Oficina Local de Creu Roja de Terrassa alls telèfons 937881441 o 937331244 de 9 a 14h i de 16 a 19h, o per correu electrònic a terrassa@creuroja.org. El termini per a sol·licitar el servei d’acompanyament finalitzarà el dia 21 de maig. Un cop es posin en contacte amb la Creu Roja, dos dies abans de les eleccions es contactarà amb ells per establir l’horari de recollida i confirmar també el col·legi electoral.

També es podrà demanar el servei el mateix dia 25, però es farà en funció dels recursos disponibles i les persones que hagin reservat prèviament. Per fer-ho el mateix dia s’hauran de trucar al telèfon 647779959 o al 607571401.

Switch to mobile version