Autor El temps
21 Maig 2014 a 10:00

Pluja i núvols durant bona part del matí

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Avui es presenta un dia plujós i de cel ennuvolat. Tindrem pluja durant gran part del dia, amb cel cobert durant el matí que podria deixar algun ruixadet i ennuvolat durant les primeres hores de la tarda que deixaran intervals de nuvolositat a partir de mitja tarda i fins el vespre. Les temperatures oscil·laran entre els 15 graus de mínima i els 22 de màxima mentre que la humitat relativa es situarà entre el 64 i els 92%.

Per demà s’espera que hi hagi intervals de nuvolositat durant tot el dia, amb temperatures lleugerament inferiors que tornarien augmentar de cara a divendres, tot i que s’espera que empitjorin de cara al cap de setmana que es preveu plujós.

Switch to mobile version