Autor Societat
7 Maig 2014 a 14:30

Presentació de la col·lecció “Cartells modernistes de Ramon Casas”

Avui a les 18h

Cartells modernistes

Avui tindrà lloc la presentació de la col·lecció de Marc Martí Cartells modernistes de Ramon Casas a les 18h al Centre Cultural Terrassa, Rambla d’Ègara, 340. Consta d’un extraordinari recull de cartells de Ramon Casas, on la seva força creativa hi queda palesa. L’exposició, que es podrà visitar gratuïtament, fins el 8 de juny de 2014, mostra una quarantena de cartells d’un dels màxims exponents del Modernisme, Ramon Casas.

L’horari exposició serà de dilluns a dissabte de 16 a 21h; diumenges i festius obert els dies d’espectacle, des d’una hora abans de començar fins a una hora després de finalitzar.

Ramon Casas (1866-1932) fou un pintor, dibuixant i cartellista extraordinari, un creador revolucionari, exponent del modernisme i, juntament amb Utrillo i Rusiñol, renovador de la pintura catalana del segle XIX.

Switch to mobile version