Autor Societat
2 Maig 2014 a 16:20

Retards de 20 minuts a la r4 direcció Manresa

Setmana complicada pel trànsit ferroviari

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

Renfe acumula 20 minuts de retard a la línea r4 direcció Manresa. Aquest fet ha produït demores en el servei, que també registra 15 minuts de retard direcció Sant Vicenç de Calders desprès que una persona hagi requerit  assistència mèdica.

S’espera que el servei reprengui el seu horari habitual durant les properes hores.

Setmana de retards al servei

Setmana complicada pels usuaris i usuàries de la línea r4 de Rodalies de Catalunya desprès que durant els darrers 7 dies s’hagin registrat diverses incidències a la línea que connecta Manresa amb les comarques de Barcelona i Baix Llobregat.

Dijous 29 d’abril es van registrar 15 minuts de retard a les línies r4 per congestió ferroviària al nucli de Barcelona.

Switch to mobile version