Autor Societat
29 Maig 2014 a 16:00

S’obre el termini per tramitar els abonaments per a la Piscina Vallparadís

S’obrirà del 22 de juny al 31 d’agost

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

S’ha obert el període per formalitzar els tràmits, consultar i recollir els abonaments per a la Piscina de Vallparadís. La instal·lació obrirà del 22 de juny al 31 d’agost, dates en les quals també començaran a funcionar les piscines municipals de Sant Llorenç, la Maurina i les Arenes. L’horari serà de dilluns a diumenge, de 10.30 a 19.30 h.

Es podran consultar i recollir els documents per als abonaments fins el dia 20 en l’horari de dilluns a divendres de 10.30 a 13.30 h i de 15 a 19 h. a més, s’ha habilitat el telèfon directe 93 739 74 19.

D’altra banda, s’han donat a conèixer també les dates en què la Piscina de Vallparadís celebrarà les cinc festes aquàtiques amb activitats i inflables: el 7 i 22 de juliol i el 6, 18 i 30 d’agost.

Els preus dels abonament seran els següents: Usuaris entre 7 i 13 anys: 5,20 euros/dia. Usuaris de 14 anys i majors: 6,70 euros/dia. Usuaris jubilats: 4,90 euros/dia. Usuaris fins a 6 anys: entrada gratuïta. Escoles, esplais i cursets: 2,80 euros/dia per persona. Preu de tarda: 4,20 euros.

També es posa a disposició de la ciutadania els abonaments individuals: Abonats d’entre 7 i 13 anys: 36 euros/15 dies, 89 euros/temporada. Abonats de 14 anys i majors: 41,50 euros/15 dies, 114,50 euros/temporada. Abonats jubilats: 24,50 euros/15 dies, 66 euros/temporada.

Els abonaments familiars tindran els següents preus: 52,50 euros/15 dies. 143 euros/temporada. En el cas de disposar del carnet multifamiliar (o família monoparental amb fills/es fins als 23 anys i els avis patern i/o materns) el preu serà de 184 euros tota la temporada.

Per aquells interessats en obtenir targetes multipersonals no normatives, de cinc o de deu entrades, hauran de presentar la següent documentació: Sol·licitud d’abonament a les piscines municipals de gestió directa. Document d’Identitat de la persona sol·licitant i de cada membre de la família i una còpia del Llibre de Família en cas de demanar el carnet familiar. Dues fotografies originals de mida carnet de la persona sol·licitant i dues de cada persona beneficiària, si n’és el cas.

Per aplicar algun tipus de bonificació s’haurà de presentar algun d’aquests documents: Títol original de Família Nombrosa. Certificat original del reconeixement de discapacitat. Documentació original acreditativa de la situació de persona jubilada.

El període de sol·licitud de bonificació per raó de capacitat econòmica pel que fa a l’abonament per a la utilització de les piscines municipals finalitza el proper dissabte 31 de maig.

Es pot consultar tota la informació al web https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu.

Switch to mobile version