Autor Entitats
6 Maig 2014 a 12:30

S’obren les inscripcions per participar a la Cursa de l’Orgull Gai Terrassa

Es correrà el 12 de juliol a les 20h

Cursa Orgull Gai Terrassa

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions per participar a la Cursa de l’Orgull Gai Terrassa que es correrà el 12 de juliol. La cursa començarà a les 20h, però la festa arrencarà des de les 17h i s’allargarà fins a mitja nit. A les 19h tindrà lloc el Criterium Ciutat de Terrassa.

El preu de la inscripció és de 10 euros i es pot formalitzar a la Carretera de Montcada, 382, Terrassa; al carrer Doctor Cistaré, Terrassa; al carrer Consell de Cent, 255, Barcelona; i a la plaça del Tint, 4, Terrassa. Les inscripcions es poden fer online des del web http://www.runedia.com/cursa/201421063/cursa-de-lorgull-gai-terrassa/2014/.

L’activitat està organitzada per LGTB Terrassa, Tarantina, Cal Tiki i Run Paradis. Es pot consultar més informació al web www.orgullgaiterrassa.com.

Switch to mobile version