Autor Triatló - Duatló
27 Maig 2014 a 15:30

Tabita Caballero i Mireia Rodríguez pugen al podi al I Triatló Half Prosan Lleida

Van ser segona i tercera

CN Terrassa

Imatge cedida per CN Terrassa

Les triatletes del Club Natació Terrassa Cicles Morenito Tabita Caballero i Mireia Rodríguez van finalitzar en segon i tercer lloc en el I Triatló Half Prosan Lleida que va disputar-se el passat diumenge sobre unes distàncies de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu.

Per la seva banda, Rodríguez va liderar la prova fins al tram de cursa a peu, quan va ser superada per Eva Ribalta (CA Igualada), guanyadora amb 5h15’43”. Per altra banda, la seva companya del Natació Cicles Morenito, Tabita Caballero, va ser segona amb 5h16’32”. Rodríguez va aturar el crono en 5h30’22”. A més, la quarta classificada va ser una altra triatleta del club, Patricia Domínguez, amb un registre de 5h38’08”. Aquests resultats van atorgar el Natació la primera plaça en la classificació per clubs femenina.

En l’apartat masculí, el CN Terrassa Cicles Morenito va ser tercer per clubs gràcies al 15è lloc de Jordi Fabra (4h42’55”), al 21è de Ferran Balcells (4h47’11”) i al 23è de Jordi Ureña (4h49’11”). La victòria va correspondre a Borja Jubera (Triatlón Santander) amb un temps de 4h13’33”.

Switch to mobile version