Autor Societat
17 Maig 2014 a 12:45

Terrassa dóna suport al Dia Mundial contra l’Homofòbia i la Transfòbia

S’han programat diferents actes

bandera gai

Imatge del web Wikimedia Commons

La ciutat de Terrassa donarà suport i se sumarà a la commemoració del Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia, que se celebra a tot el món el 17 de maig. És per això que l’Ajuntament hissarà el proper 17 de maig, la bandera de l’arc iris, que simbolitza la llibertat d’opció sexual i que també s’hissa el 28 de juny, Dia de l’Orgull.

A més d’aquest acte simbòlic, el Servei de Ciutadania i Drets Civils ha programat dues activitats que tenen com a objectiu comú la conscienciació i sensibilització sobre la diversitat sexual. Es tracta d’una sessió de contes i una xerrada orientada a públic juvenil. D’aquesta manera, l’hora del conte tindrà lloc dimarts 20 de maig, a les 18h a la Biblioteca del Districte 6. La sessió portarà per títol Contes Tabú i anirà a càrrec de Metromàtic Teatre. L’edat recomanada és a partir dels 5 anys.

A més, dijous, 22 de maig, a les 10h, la Biblioteca del Districte 6 acollirà una xerrada per a joves de 12 a 18 anys, amb el títol Dibuixant el gènere, que tractarà de la construcció del gènere i la sexualitat. L’activitat anirà a càrrec del doctor en sociologia Gerard Coll-Planas, professor a la Universitat de Vic. A més, fins el 26 de maig, es podrà visitar una exposició i mostra de llibres sobre diversitat sexual, organitzada per l’associació ACORD i amb producció de l’associació Inclou (gais i lesbianes en l’educació).

Switch to mobile version