Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
20 Maig 2014 a 08:00

TISA, Terrassa Industrial

Xemeneia TISA

TISA // Foto: Sergi Colomer

Situada entre el carrer Prim i la carretera Montcada, tot jus t davant dels edificis del segle XXI, trobem la xemeneia de la Terrassa Industrial, una xemeneia de totxo vist aplanat de 34 metres d’alçada. Va ser construïda per l’arquitecte Dr. Joan Baca i Reixach, el 1945. 

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version