Autor Cultura
4 Juny 2014 a 14:00

21 cellers es van donar cita al cicle “Viu els Nous Penedès”

Va tenir lloc a Viladecavalls

Viu els Nous Penedès

Imatge cedida per Denominació d’Origen Penedès

El passat dilluns, el castell de Sant Lluís de Ristol de Viladecavalls va acollir el cicle de presentacions Viu els Nous Penedès. La població vallesana, que és la sisena ciutat en l’ordre de presentacions, va ser escollida com a representació de la comarca del Vallès Oriental i Occidental.

D’aquesta manera, durant l’acte 245 assistents van poder escollir i tastar entre 162 vins i escumós Penedès, dels 21 cellers presents. Una gran part dels assistents provenien de la restauració, també de botiga especialitzada i sommeliers. Així mateix, la trobada va destacar per l’alta afluència de visitants professionals. En aquesta ocasió es va comptar també amb la col·laboració gastronòmica del formatge Cadí i la llonganissa de Vic, juntament amb degustacions gastronòmiques elaborades pel propi castell de Sant Lluis de Rístol.

Els cellers participants en l’acte de Viladecavalls van ser 1+1=3, Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Can Feixes, Castellroig-Sabaté i Coca, Coma Romà, Covides, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Jané Ventura, Loxarel, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Rodó, Nadal, Parató, Parés Baltà, Sumarroca i Torelló.

Switch to mobile version