Autor Política
4 Juny 2014 a 17:00

APPDICA: Monarquia o República?

Plataforma Vote99

Foto 07-05-14 15 36 30

 

APPDICA és la nova aplicació per poder votar sobre un sol tema. Monarquia o República?

Aquesta aplicació ha estat treta ràpidament per l’Startup Vote99, formada per un politòleg, un programador i un dissenyador que estan creant un plataforma digital per transformar la participació política i que després dels fets de dilluns han volgut treure com a aperitiu APPDICA. Un dels seus creadors és el sabadellenc Roger Serra.

Amb APPDICA és vol demostrar que hi ha una clara demanda ciutadana per opinar, votar i participar de forma molt més activa, flexible i transparent en la presa de decisions polítiques si es creen les eines adequades.

De moment Vote99 no permet encara votar oficialment, només donar la opinió dels ciutadans abans que prenguin les decisions els polítics. Pretén ser una eina de pressió indirecte rellevant.

Permetrà delegar el vot, realitzar peticions a diferents institucions, votar cada una de les decisions que s’hagin de prendre a l’Ajuntament, Parlament o Congrés entre d’altres.

Tot i encara no haver sortit a la llum, Vote99 ja té més de 500 usuaris registrats per ser els primers en provar la nova plataforma. A finals de mes està previst que surti la versió beta i que pel setembre estigui en ple funcionament.

Switch to mobile version