Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
15 Juny 2014 a 08:30

Benvinguts a Santa Agnès

Santa Agnès

Santa Agnès // Foto: Sergi Colomer

L’ermita de Santa agnès és un dels indrets emblematics del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. Es va construïr aprofitant l’entrant a una cova a l’interior de la qual trobem la font de Santa Agnès, unes piques d’aigua. L’ermita data del segle XIII o XVI.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version